Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Ahmed-i Hani Ortaokulu

Telefon : 05055463080
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://ahmedihaniercis.meb.k12.tr
Adres : Yeşilova Mahallesi, 572. Sokak, Erciş / VAN
VİZYON : İnsan haklarına saygılı ve o hakkın korunması için okul olarak demokratik kültürün gerek öğrenci gerekse toplum bazında oluşmasını sağlamak ,girdisini aldığı çevrenin ihtiyaçlarını dikkate alan bir yaklaşım Öğrenciler yetiştiren, öğrenci başarısının, sanatsal becerilerin, kişilik eğitiminin iyi alışkanlık ve davranışlarının temelinin atılıp geliştirildiği bir okul olmaktır.
MİSYON : Biz, Türk Milli Eğitimin amaç ve İlkeleri doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimseyen Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine bağlı, başkalarının haklarına saygı duyan sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazanmış, sosyal, kültürel, eğitsel, bilimsel, sportif ve sanatsal etkinliklerle milli kültürümüzü benimseyen ve yayılmasına yardımcı olan, bireysel ve toplumsal sorunları tanıyan ve bu sorunlara çözüm yolları arama alışkanlığı kazanmış, kişisel sağlığının yanı sıra ailesinin ve toplumun sağlığını koruyan milli ve evrensel kültür değerlerini tanıyan, benimseyen, geliştiren ve bu değerlere saygı duyan,çevre sorunlarına duyarlı, dürüst, erdemli ahlaklı, iyi ve mutlu yurttaşlar yetiştirmek. Hedeflediğimiz başarı, öğrenciyi iyi bir liseye gidebilmek için gerekli olan alt yapıyı oluşturmak ve topluma uyumlu bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı Erciş Okullar Arası Futbol Turnuvası Şampiyonluğu. 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Erciş Okullar Arası Satranç Turnuvası 1. ve 2.liği. 2013-2014 futbol turnuvası şampiyonluğu 2015-2016 Futbol Turnuvası Şampiyonluğu 2016-2017 Futbol Turnuvası Şampiyonluğu

Öğretmen :21
Öğrenci :340
Derslik :16
Çok Amaçlı Salon :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1300
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 08:30--15:15
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Şehir içinden servis ve otobüslerle sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Yeşilova Mahallesi, 572. Sokak, Erciş / VAN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 2015-2016 eğitim öğretim yılında Yeşilova mahallesindeki yeni binasına taşınan okulumuz, şehir merkezine yürüyerek yaklaşık 25-30, araba ile 3-5 dakikalık ulaşım mesafesindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :